Kokemuksia

Sairauden kanssa eläminen

”Olen 37-vuotias nainen ja sairastan kahta harvinaista neurologista sairautta Chiari malformaatiota ja Syringomyeliaa. Yhtenä oireena minulla on vasemmassa yläraajassa, rinnan sekä lavan alueella jatkuvaa kroonista hermosärkyä ja tunnottomuutta. Saan Maaretin luona ainutlaatuista apua akuvasaroinnista ja korva-akupunktiosta. Niistä on minulle huomattavaa helpotusta. Lisäksi saan ylläpitohoitoa niska-hartia seudun ongelmiin. Olen saanut Maaretilta myös useita itsehoito-ohjeita kivun ja tuskan lievitykseen.

Akuvasarointi yhdessä lääkityksen kanssa auttaa viemään kroonisesta kivusta ja särystä pahimman tuskan pois. Hoitovaikutuksen ylläpitämistä ja kestoa jatketaan korvalehtiin tehtävällä akupunktiolla. Hoitokertojen väli on yleensä minulla 3-6 viikkoa. Hoitosuhteemme on kestänyt jo liki 10 vuotta. Maaret ymmärtää kroonisen kivun ja tuskan kanssa elävää asiakasta empaattisella ja kokonaisvaltaisella tavalla. Osa tuskastani jää aina hetkeksi hoitolalle, enkä voi enää kuvitella elämääni ilman tätä helpotusta.”

Riikka, 37 vuotta
Ammatillinen opettaja

Tapaturmasta toipuminen

”Käännyin Maaretin puoleen saadakseni helpotusta tapaturman seurauksena tulleen lonkkamurtuman jälkeiseen jalan kiputilaan.

Tultuani Maaretin vastaanotolle hän haastatteli ja tutki minut ja päätyi suosittelemaan jalkojen hierontaa ja loukkaantuneen jalan akupunktiokäsittelyä. Hoidossa keskityttiin erityisesti lonkankoukistajien ja lantion alueelle.  Koin, että Maaretin tapa hieroa poikkeaa ns. perinteisestä tavasta hieroa. Maaret tunnustelee hierottavaa aluetta ja myötäilee sitä, ikäänkuin kuulostellen, miten hoidettavaa aluetta tulee käsitellä. Käsittely tuntuu kuitenkin tehokkaalta ja rentouttavalta.

Heti ensimmäisen hieronta- ja akupunktiokäsittelyn jälkeen kipu lievittyi niin, että sain sukat jalkaani helpommin. Myöhemmin toipumiseni on edennyt lisää ja kipu on hellittänyt huomattavasti. Kävely on edelleen ontuvaa, mutta uskon kuntoutumisen jatkuvan.

Mielestäni Maaret kohtaa asiakkaansa hienovaraisesti ja asiakasta kuunnellen. Hänen luokseen on helppo mennä, käsittelyssä on turvallista olla ja hoidosta lähtee helpotusta vaivaansa saaneena sekä rentoutuneena.”

Leila, 62 vuotta
Lehtori

Ammattiurheilijan kehonhuolto

”Enduro ammattilaisen arki on rankkaa duunia. Koko urani ajan kroppa vaati säännöllistä huoltoa ja urheiluhierontaa. Se ei aina ollut nautinto, vaan siihen ehti jopa kyllästyä. Ilman hierontaa on liikkuvan ihmisen kuitenkin vaikea tulla toimeen.

Oli mukava löytää eri tekniikkaa harjoittava hieroja. Maaretin käsittelyssä lihakset venyivät ja todella rentoutuivat ilman hampaiden kiristelyä! Lopputulos oli vähintäänkin samaa tasoa kuin perinteisessä hieronnassa!”

Kari Tiainen
Enduron 7-kertainen maailmanmestari
Motorman Oy, Oulu

Hyvinvointia ja rentoutumista

”Sain lahjakortin Maaretin hoitolaan nelisen vuotta sitten. Odotin tavallista kivaa tunnin hierontaa, mutta yllätyin: hieronta oli taivaallista! Jäin heti koukkuun ;). Olen sen jälkeen käynyt säännöllisesti sekä koko kehon yleishieronnassa että niska-hartiaseudun erikoiskäsittelyssä. BR-hierontaterapia rentouttaa ja tuntuu koko ajan miellyttävältä, vaikka kipeitä paikkoja ja jumeja olisikin. Se on terapiaa koko keholle ja mielelle!

Vuoden ajan olen yhdistänyt hierontaan akupiste- ja neulakäsittelyä. Kokeilin mm. useamman kerran sarjahoitona kiinalaista kosmeettista akupunktiota, jossa hoidetaan kasvojen lisäksi koko kehoa. Näitä käyntikertoja odottaa aina kovasti jo etukäteen.

Maaretin hoitolassa on miellyttävä ja rauhallinen tunnelma, jossa mieli lepää, vaivat katoavat ja hoidon jälkeen maailmaa katselee taas hetken leveämpi hymy huulilla! Suosittelen lämpimästi kaikille!”

Taina, 48 vuotta
Valokuvaaja