Yritys

Maaret Markus

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys sekä se, miten itse voimme edistää hyvinvointiamme, on mielestäni äärettömän kiehtovaa. Siksi olen halunnut omistautua hyvinvointiyrittäjän polulle ja kehittyä työssäni niin hyväksi kuin suinkin mahdollista.

Ensimmäiset askeleet urallani hyvinvointiyrittäjänä otin 1980-luvulla aloittaessani Marja Entrich -kosmetiikkayhtiön jälleenmyyjänä. Pian sen jälkeen perehdyin taijiin ja aloitin lajin ohjaajana.

Seuraava askel oli hierontaterapeutin tutkinnon suorittaminen vuonna 1992 Luontaislääketieteen Instituutissa Kaironissa, ja jo seuraavana vuonna aloitin oman hoitolatoiminnan Oulussa.

Olen jatkanut kouluttautumista läpi koko urani, sillä tällä alalla ei ole koskaan valmis! Vuonna 2013 valmistuin akupunktiohoitajaksi ja suoritin koulutetun hierojan näyttötutkinnon sekä erikoisammattitutkinnon erikoistuen kivun hoitoon. Hoitoalan opintojen lisäksi olen suorittanut FMBA-tutkinnon johtamistaidosta, ensimmäisten eurooppalaisten naisten joukossa. Vuonna 2016 valmmistuin fytoterapeutiksi Frantsilan koulutuskeskusesta Virpi Raipala-Cormierin opastuksella.

maaret_1

Hoitokeskus Vihreä Keidas

Perustin oman hoitokeskuksen Ouluun jo vuonna 1993. Hoitolani toiminta on siirtynyt korona-epidemian vuoksi Kellon Kiviniemeen, Roolipolku 6.
Tarjoamani hoitomuodot ovat muuttuneet ja monipuolistuneet vuosien varrella, kun olen jatkokouluttanut itseäni pidemmällle.

Olen siirtynyt työurallani askelta pidemmälle ja alan antamaan täydennyskoulutusta. Haluan jakaa vuosien aikana kartuttamaani tietotaitoa muille hierojille ja fysioterapeuteille, jotka tarvitsevat uusia ja erilaisia työkaluja omassa työssään. Nämä työkalut ja –menetelmät ovat auttaneet itseäni jaksamaan vaativassa ja hyvin fyysisessä hoitotyössä yli 27 vuotta. Vuonna 2017 perustin Oulun Akukoulun yhdessä Maarit Marttisen kanssa ja nykyään koulu toimii Hoitokeskus Vihreä Keitaan kanssa.

Koulutuksen lisäksi tarjoan erilaisia hyvinvointikursseja yrteistä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Hyvinvointikurssien kautta pyrin auttamaan ihmisiä löytämään helpotusta arkeensa ja hyvinvoinnin tueksi.