Kurssit

Puhdistuminen ilman paastoa -kurssi 6.-7.4.2019

Kurssipaikka: Pentik Kartano, Timisjärventie 26 Perä-Posio

Tervetuloa kevät! Kurssilla opitaan luontaisen itsehoidon perusteita ja puhdistaudutaan yrttien, akupainelun, lempeän liikkeen ja kevyen kasvisruuan avulla. Luentojen välissä ulkoillaan Timisjärven kauniista luonnosta nauttien ja tehdään Taiji tai Qikong -harjoituksia sekä Maaretin Kiinasta tuomaa ja kehittämää kauneusvoimistelua. Kotiin palatessa mukaan saa kattavan teoriamateriaalin ja ohjeita kotihoitoja varten. Kurssin vetäjänä toimii Maaret Markus. Hän on koulutettu hieroja, BR-hierontaterapeutti, fMBA, akupunktiohoitaja- ja opettaja, fytoterapeutti ja taiji-ohjaaja.

Kurssilla ei paastota, eikä käytetä vahvoja yrttejä. Puhdistautuminen on hellää, eikä raskaita puhdistusreaktiota tarvitse pelätä. Maaretiin voi kuitenkin halutessaan olla etukäteen yhteydessä omista sairauksista, allergioista tai huolista sähköpostilla maaret.markus@gmail.com. Näin voimme ottaa yksilölliset tarpeet huomioon.

Kurssimajoitus on 35 km päässä upeassa Naali Lodgessa. Majoituspaikan omistaa ranskalainen pariskunta, joka ihastui luonnonkauniiseen Posioon ja kunnosti hirsisen majoituspaikan rantasaunoineen hiljaisten mäntykankaiden ja vesistöjen keskelle. Majoituspaikassa toimii tilauksesta tasokas paikallisia raaka-aineita hyödyntävä Tapio-ravintola.

www.naalilodge.com

Kurssin hinta majoituksen kera 365 € (sis. alv)

https://www.pentik.com/fi/pentik-kartano/kurssit

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen PKL -kurssi ja jatkokurssi

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen kurssi alkaa syksyllä 2019. Ensimmäisenä vuonna käydään läpi perusteoriat kiinalaisesta lääketieteesta ja opetellaan akupaineluhoidot. Kurssilta valmistuu akupainantahoitajaksi. Kurssit pidetään pe-su Oulussa.

Toinen vaihe alkaa syksyllä 2020  ja se kestää reilun kaksi vuotta. Tutkinnon suorittaneista tulee akupunktiohoitajia. Koulutus on ETCMA:n (European Traditional Chinese Medicine Assosiation) vaatimustason mukainen.

Koulutukset järjestetään yhdessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kanssa.

HINTA:  Akupainantahoitaja -koulutuksen hinta on 1 vuosi 10*375 € , yhteensä 3750 € (sis. alv 24 %). Akuhoitaja -koulutus on reilu 2 vuotta 13*395 € eli yhteensä 5135 € (sis alv 24%).

 

Hakeminen

Akupunktiokurssille hakeminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen:

maaret@vihreakeidas.net

Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 6 henkilöä. Hakuaika päättyy 15.08.2019.