Tuotteet

Marja Entrich

Marja Entrich® –ihonhoitotuotteet ovat korkealaatuisia, Suomessa valmistettuja ja täysin biologisia pohjoismaiselle iholle suunniteltuja tuotteita. Sarjaan kuuluu ihonhoito-, hiustenhoito- ja hygienituotteita sekä vitamiineja ja meikkejä. Osa tuotteista on suunnattu erityisesti lapsille, nuorille tai miehille.

Marja Entrich® –luonnonkosmetiikka tukee ihon luonnollista toimintaa ja saa sen kukoistamaan. Luonnonkosmetiikka luovuttaa raaka-aineiden hyödylliset vitamiinit, antioksidantit ja rasvahapot suoraan ihon käyttöön. Siksi Marja Entrich®-tuotteet parantavat verenkiertoa, ravitsevat ja auttavat ihoa uusiutumaan. Iho muuttuu elinvoimaiseksi, puhtaaksi ja kuulaaksi.

Tuotefaktaa

Tuotteet on valmistettu kasvipohjaisista, luomuviljellyistä raaka-aineista ja luonnon mineraaleista. Luomuviljellyt raaka-aineet on kasvatettu ilman torjunta-aineita. Raaka-aineet prosessoidaan kylmäpuristamalla. Valmistustapa säilyttää raaka-aineiden vitamiinit, antioksidantit ja rasvahapot toimintakykyisinä. Pakkaukset ovat luontoon hajoavia, poltettavia tai kierrätettäviä.

Tuotteissa ei ole käytetty synteettisiä ainesosia, eikä maaöljyjä. Niissä ei myöskään ole kemiallisia väriaineita, tuoksuja tai säilöntäaineita. Tuotteissa ei ole eläinperäisiä ainesosia eikä niitä ei ole testattu eläinkokein.

Biologinen luonnonkosmetiikka edistää ihon omaa toimintaa. Ihon tehtävänä on mm. poistaa kuonaa elimistöstä. Luonnonkosmetiikka ei muodosta hengittämätöntä kalvoa ihon pinnalle, vaan antaa ihon toimia normaalisti. Marja Entrich®–tuotteiden toimivuus perustuu tähän: tuotteet edistävät pintaverenkiertoa, ihon uusiutumista ja kiinteytymistä. Elävä tuote elävällä iholla takaa kuulaan ja elinvoimaisen ihon.

Lähde: https://www.marjaentrich.fi, hakupäivä 1.12.2014

Jälleenmyynti

Hoitokeskus Vihreä Keidas käyttää Marja Entrich® –ihonhoitotuotteita kaikissa kasvohoidoissaan ja lisäksi jälleenmyy tuotteita suoraan asiakkaille.

Tietoa sarjaan kuuluvista tuotteista saat Marja Entrichin kotisivuilta.