Täydennyskoulutus

Tekniikkakoulutus hierojille ja luontaishoitajille

Hoitokeskus Vihreä Keidas järjestää täydennyskoulutusta koulutetuille hierojille ja luontaishoitajille. Pääsyvaatimuksena on koulutetun hierojan ammattitutkinto tai LKL:n hyväksymä luontaisterapeutin koulutus. Koulutuksessa opetellaan BR-hierontatekniikkaa (lisätietoa www.vihreakeidas.net)

Tarkemmat tiedustelut koulutuksen sisällöstä tapahtuvat sähköpostitse osoitteeseen: maaret@vihreakeidas.net

Koulutus pidetään 20.-21.4.2024 ja se kestää yhteensä 16 tuntia, la-su klo 10.00-18.00.  Kurssipaikka Kellon Kiviniemessä, Roolipolku 6.

Koulutuksen hinta on 350,00 sis. alv 24%.  Mukaan mahtuu 6 ensimmäistä ilmoittautunutta ja kurssi pidetään, mikäli ilmoittautuneita on väh. neljä.

Maaret on toiminut hierojana 30 vuotta ja pystynyt tekemään koko ajan hierontatyötä. Tekniikka on hierojan käsiä säästävää, mutta toisaalta tehokasta ilman voimakasta kipua tuottavaa käsittelyä asiakkaalle. Hän on pikkuhiljaa siirtymässä eläkkeelle ja tarvitsemme tämän tekniikan osaajia eri puolille Suomea.

Lisätiedustelut maaret@vihreakeidas.net

Ensimmäiset BR-hierojat koulutettu tammikuussa 2017!

Tässä kurssilaisten kokemuksia koulutuksesta:

”Kurssi oli tehokas. Kaksi päivää ja opittiin ihan uusi menetelmä. Tunnelma oli vapaa ja rento. Opettajan asenne koulutettaviin oli heitä kunnioittava ja arvostava, ei yläpuolelta tuleva. Kaikki opittava asia oli huolella valittu, oleellista ja tärkeää. Kiitos tosi hyvästä kurssista!!”

 

”Koin että kurssi antoi minulle teknisesti hyviä työkaluja.

Kouluttajan opetus selkeää ja miellyttävää. Käytännönläheisyys iso plussa. ”

 

”Kiitos ihanasta kurssista!

Kun ajattelen kurssisisältöä tavallisen koulutetun hierojan näkökulmasta, se on hyvin avartava ja tuo juuri sitä erilaista perspektiiviä ja hoitosuuntausta esille todella hyvin. Ja vaikka olen kurssittanut itseäni erilaisiin hoitomenetelmiin, niin edelleen sitä tietoa ja taitoa sinunkin kurssiltasi taas sai ja paljon. Erityisesti akupisteiden opettelu ja etsiminen oli mielenkiintoista ja itselle hyödyllistä. Niitä oli sopivan vähän mutta tarpeeksi paljon. Hoitotekniikka on helposti omaksuttavissa, siinä ei ole kimurantteja koukeroita eikä mitään ylimääräistä hääräystä. Kurssipäivät olivat myös hyvin selkeitä. Kurssi oli hinta-laatusuhteeltaan kohdallaan, en tuntenut maksavani turhasta ja jaoit tietoasi runsaasti. Kurssimateriaali oli ihanan selkeä ja helposti seurattava.”

 

 

”Suosittelen lämpimästi kurssia! Edelleen hämmästyn hoidon vaikuttavuudesta, vähemmän on todellakin enemmän.”

 

Seuraava koulutus

20.-21.4.2024
Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä.

 

Tarkemmat tiedustelut koulutuksen sisällöstä ja koulutukseen ilmoittautuminen tapahtuvat sähköpostitse osoitteeseen:

maaret@vihreakeidas.net